Veckans meny
Lunch V.7
Måndag 10/2
Stängt
Tisdag 11/2
Osso buco på kronhjortslägg med bakade rotfrukter gremolata och ris
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Onsdag 12/2
Örtmarinerad vildsvinsfilé med äppelcidersky klyftpotatis bakad tomatsallad
Grillad kycklingclubsteak med cheddar& jalapenorostad potatis och tomatsås
Torsdag 13/2
Ostgratinerad viltchili med coleslaw nachos och ris
Dijonmarinerad stekt strömming med skirat smör och potatismos
Fredag 14/2
Rimmat och stekt andbröst med svamprisotto rostade grönsaker och rödvinssås
Bakad sejfilé med pepparrot räkor vitvinssås och kokt potatis
Lördag 15/2
Frukost från 8.00-10.00
Pepparstekt vildsvinsfransyska med hasselbackspotatis och choronsås
Tapenadebakad lax med tartarsås och kokt potatis
Vilt enbärskorv med tomatsås
Söndag 16/2
Frukost från kl. 8.00-11.00